Vognudstyr til lønsom mobilitet

Chauffører kan med solidt, godkendt og brugervenligt Frogne udstyr håndtere bookinger, kørsler og betalinger, og derved optimere kundens serviceoplevelse, og levere effektive og lønsomme mobilitetsydelser.

Uovertruffen integration af udstyr og applikationer

Problemfri integration af vognudstyr og chaufførapplikationer med lovgivning og økonomisk overblik er en hjørnesten Frognes systemintegration.
Navigations- og betalingsintegrationer betyder stabile, fremtidssikre løsninger til alle former for persontransport.
Frognes løsninger er udviklet med ét for øje; At give chauffører, vognejere, taxicentraler og kørselskontorer de bedste værktøjer til at optimere indtjening og overskud.

Vognudstyr Applikationer

EU-godkendt taxametersystem

Frognes taxametersystem er som standard altid EU-godkendt efter MID-direktivet (Measurement Instruments Directive).
Dermed opfylder taxametersystemet EU's skattemæssige krav, hvilket gør systemet både lovligt og fremtidssikret.
 

Brancheførende brugervenlighed

Frognes taxametersystem er fuldt integreret, hvilket gør betjening af chaufførapplikationer og fysiske enheder enkel og hurtig, også under kørsel.
Integration til booking- og betalingssystemer sikrer, at chauffører altid har den korrekte turinformation ved hånden.
 

Frogne TM3 taxameter

Frogne TM3 taxameter er et EU MID-godkendt taxametersystem designet og udviklet af Frogne. Med intuitiv touchskærm og fuld integration til Frogne CoDrive chauffør-app kan taxameteret betjenes både direkte fra taxameterdisplayet og via CoDrive-appen.
Taxametret overholder alle skattemæssige og juridiske regelsæt, hvilket gør det til et fremtidssikret arbejdsredskab i vognen.
 
samsung tablet

Frogne chaufførtablet

Chauffør-tabletten er et uundværligt værktøj, som forbinder vognen med det centrale bookingsystem og gør chaufføren i stand til at udføre sine opgaver effektivt.
Den kraftfulde tablet er let at tage med ud af vognen, hvilket gør det nemt for chaufføren at løse kørselsopgaver i og uden for vognen.
Frogne anvender den solide Samsung Tablet S9, som er kendt for sin robuste konstruktion og dokumenterede Android-pålidelighed som standard chauffør-tablet.
 

Frogne betalingsterminaler

Frognes betalingsterminaler er kvalitetsterminaler, der håndterer alle korttyper fra chaufførkort til kreditkort, fra magnetstribe til kontaktløs betaling, hvilket gør dem til de eneste kortlæsere, du har brug for i bilen.
Terminalerne er fuldt integrerede med hele vognsystemet, hvilket giver både chauffører og passagerer uovertruffen brugervenlighed.
Lane

Frogne sikkerhedskamera

Et sikkerhedskamera i vognen giver sikkerhed for både chauffører og passagerer. Frognes sikkerhedskamera er integreret med både vognudstyr og centralens bookingsystem, hvilket gør det lille, diskrete kamera til det bedst mulige sikkerhedsvalg på markedet.
​Krypterede billeder i høj kvalitet gemmes automatisk og overføres til centralen når alarmknappen aktiveres.

Frogne termoprinter

Den fuldt integrerede Frogne termoprinter udskriver hurtigt højopløselige kvitteringer, taxameterrapporter og bookinginformation.
Printeren udskriver også logoer og kampagnebudskaber, hvis I vil markedsføre jeres virksomhed.
printer
Taxi Sign

3.parts taxametrer

Anvender I andre taxametre end Frognes, er Frognes suite af booking-, dispatch- og administrative værktøjer fuldt ud kompatible med etablerede taxametre fra bl.a. MegTax, Digitax, Semel og Hale.
Tal med os, hvis du vil vide om dit taxameter er Frogne-kompatibelt.

Frogne CoDrive chaufførapp

Frognes chaufførapp CoDrive er designet og udviklet til alle typer persontransport. Den rummer al nødvendig information og funktionalitet, så chauffører nemt, sikkert og pålideligt kan håndtere bookinger og tage sig af de daglige opgaver, herunder passagerhåndtering, navigation, beskeder og vagtoverblik mv.