Giv jeres kunder de bedste muligheder for at booke en taxi

Topeffektiv booking som vil løfte forretningen

Mobilitetskunder forventer øjeblikkelige bookingmuligheder på tværs af alle platforme. De populære Frogne bookingværktøjer tilbyder rnklr måder at booke persontransport på samt problemfri support til alle transporttyper.

En komplet integration med Frognes dispatch løsninger vil give en række eftertragtede fordele; Øget bookingkapacitet, høj bookingkvalitet, gode brugeroplevelser, forenklet bookingproces og automatiseret bookingadministration.
Læs mere om de brancheførende Frogne løsninger, der vil give jeres taxikunder en virkelig god passageroplevelse;
Frogne WebBooking
Komplet, online booking-værktøj til persontransport for erhvervs- og privatkunder.

Frogne Mobility Booking App
Brancheførende taxi booking-app til at booke, prisberegne, følge, betale og bedømme ture.

Frogne WebBooking

Frogne WebBooking er et kraftfuldt bestillingsværktøj til erhvervs- og privatkunder, som via en hjemmeside giver mulighed for nem bestilling af flere typer persontransport. Webdesignet er responsivt, som automatisk justerer visning afhængig af, om siden vises på en smartphone, tablet eller PC.

Frogne WebBooking er fyldt med den nyeste funktionalitet og understøtter både anonyme og registrerede brugere, hvilket gør den meget fleksibel. Registrerede brugere kan se egne reservationer, tilpasse konfigurationer, såsom favoritadresser, se status for virksomhedskonti mv.

Frogne WebBooking understøtter naturligvis flere sprog og har en detaljeret kortvisning af ture og prisberegning, som gør bookingprocessen så enkel som muligt.
 

Frogne Mobility Booking App

Frogne Mobility Booking app rummer alle booking funktioner på en enkel og brugervenlig brugergrænseflade til både Android og iOS platforme. 

Frogne Mobility Booking kan konfigureres til anonym booking eller brugerregistrering via SMS-kode og login. Efter oprettelse af en booking informeres brugeren om forløbet af reservationen ved push-meddelelser, herunder anslået tidspunkt for ankomsten af ​​bilen. Efter turen kan brugeren vurdere chauffør/turoplevelsen.

Frogne Mobility rummer også fleksibel prisberegning og indbygget pung til kreditkortbetalinger i appen med mulighed for at gemme flere betalingskort og adskille forretnings- og privatrejser. Brugerprofilen kan også forbindes til en virksomhedskonto.