TomTom og Frogne udvikler fremtidens taxameter

Hollandske TomTom (TOM2) , en af verdens førende producenter af navigations- og kortmateriale produkter har indledt et samarbejde med Frogne om at udvikle en taxameterløsning, der vil indfri fremtidige EU indberetningskrav og bygger på en mobil navigations enhed fra TomTom.

Denne TomTom BRIDGE tablet er en hardware-platform, der problemfrit forbinder forretningsapplikationer sammen med TomTom-teknologi.

Adm. Dir. Kaare Frogne siger: "Eftersom taxibranchen går mod øget digitalisering, er det kun naturligt at tilbyde mobile løsninger, der indfrier taxichaufførernes ønsker om mere mobilitet, passagerernes øget brug af mobiltelefoni samt taxiselskabernes behov for afkast på deres investeringer i en branche med korte investeringscykler.

Men måske vigtigst er, at taxiselskaber fremover vil blive i stand til at dokumentere, at de følger de nationale skatteindberetningsregler, der gælder rundt omkring i Europa. TomTom BRIDGE er en innovativ, pålidelig kvalitetsløsning, der vil opfylde disse behov."

15.09.2015

Sebastien Ruffino, Vice President for Consumer B2B i TomTom udtaler: "TomTom BRIDGE er en nem og fleksibel måde for virksomheder at oprette deres egne applikationer, som derefter kan forbindes problemfrit med TomTom teknologi. Samarbejdet med Frogne er endnu et bevis på, hvordan navigation og forretningsapplikationer kan kombineres. TomTom BRIDGE gør det lettere for mobile virksomheder at udnytte vores teknologi bedre, med det formal at højne effektivitet og spare tid og ressourcer"

TomTom presse:
Greg Morrison
Global PR manager
greg.morrison@tomtom.com

Frogne presse:
Kaare Frogne, direktør
Kfa@frogne.dk
+45 43 32 77 33

Thomas Brinch, PR manager
thb@frogne.dk
+45 40 88 28 84

Om TomTom International BV
TomTom (TOM2), hvis mission er at gøre teknologien så brugervenlig, at alle kan bruge det. Vi skaber brugervenlige navigationsenheder, der hjælper millioner af mennesker med at finde vej. Vi arbejder konstant på at gøre det komplekse enkelt, så teknologien bliver tilgængelig for alle. Vi har fire kundeorienterede forretningsenheder: Privat, Telematik, Bil og Licensaftaler.

Til forbrugerne skaber vi brugervenlige navigationsenheder, sportsure og -kameraer. Vi gør det lettere for virksomheder med køretøjer at kontrollere og forbedre vognparken, og samtidig forbedre de samlede forretningsaktiviteter med vores Telematik løsninger. Desuden tilbyder vi en globalt førende realtids kortplatform, der hjælper bilindustrien med at udvikle innovative lokalitetsbaserede tjenester og selvkørende køretøjer.

TomTom blev grundlagt i 1991 i Amsterdam og har i dag 4.200 medarbejdere på verdensplan. TomTom produkter sælges i 46 lande.