Frogne udstiller på Norges Taxiforbunds Fagkonferanse 2019, den 19. – 21. september i Gardamoen, Oslo

Frogne udstiller på Norges Taxiforbunds Fagkonferanse 2019 de seneste taxameterløsninger til taxibranchen.

De seneste integrerede taxameterløsninger fra Frogne omfatter taxameter med indbygget indrapportering, navigation fra TomTom BRIDGE tablet samt sikre betalingsløsninger, hvilket giver chauffører, vognmænd og taxicentraler alle muligheder for at optimere kundefordele og forretningsudvikle på en digital teknologiplatform.

Den nye digitale teknologi giver taxicentraler mange muligheder for at optimere forretningen. Flere muligheder betyder også, at det i dag er vigtigere end nogensinde at kende til fordele og ulemper, når beslutninger om ny teknologi skal træffes.

På NT Fagkonferense benytter taxi centraler fra hele Norge anledningen til med Frogne bl.a. at diskutere teknologidreven effektivisering af taxidriften, automatisering af omstillings- og administrative ydelser samt integration til en af markedets mest komplette og driftssikre taxameter løsninger.

Strategisk sparring omkring bestillings- og teknologiplatforme, outsourcing, udbud samt telefoni er andre områder, hvor Frogne tilbyder et samarbejde med den omkostningsbevidste taxicentral.

Læs mere om Fagkonferanse 2019 på www.taxiforbundet.no