Frogne udstillede på Norsk Taxiforbunds Fagkonference 2017

På Fagkonferensen var der stor interesse blandt taxicentraler og løyvehavere for at høre mere om Frogne’s digitale løsninger til alle typer taxidrift.

Også i år udstillede Frogne på Norges Taxiforbunds Fagkonference, den 6-7 oktober i Sandefjord. Frogne deltog sammen med samarbejdspartneren Taxi Transport Telemark (TTT). Frogne repræsenteredes af Lars-Ingvar Johansson, norsk salgschef i Frogne og TTT adm. Dir. Björn Johannessen.

- Vi vil gerne i dialog med taxiselskaber og vognmænd, som vil udnytte forretningsfordelene ved digital teknologi i deres taxidrift. Vi kan i fællesskab tilbyde strategiske fordele gennem outsourcing-tjenester efter behov. Vores mål var at give besøgene et klart billede af synergieffekter og teknologiudbytte, siger Lars-Ingvar Johansson.

Taxi Transport Telemark driver fra Skien egen taxicentral og udbyder, i samarbejde med Frogne, tjenester inden for omstilling, IT, økonomi og administration til andre centraler.

- TTT kan tilbyde alternativer til egne servere, soft- og hardware og samtidig garantere datakraft, fuld funktionalitet og stabil drift. Den teknologiske udvikling betyder, at vi kan tilbyde en række tjenester som optimerer driften, hvor den enkelte central kan opnå fuld funktionalitet uden at skulle foretage store investeringer selv, fortæller Björn Johannessen.

Læs mere om Fagkonferencen på www.taxiforbundet.no