Frogne udstillede på Dansk Persontransports Årsmøde 2024

På Dansk Persontransports 2024-Årsmøde  var der stor interesse blandt taxicentraler, bestillingskontorer, taxi- og busvognmænd samt chauffører for at høre mere om Frogne’s digitale løsninger til blandet kørsel.

I år udstillede Frogne på Dansk Persontransports Årsmøde, der afholdtes den 22.marts på Hotel Munkebjerg i Vejle.

Frogne fremviste på årsmødet firmaets digitale taxametersystem integreret med den nyeste betalingsteknologi og brugervenlige bookingværktøjer. Frognes innovative og driftssikre løsninger giver vognmænd og centraler optimale muligheder for at udnytte digital teknologi til at udvikle kundevenlige og lønsomme tjenester til taxi og blandet kørsel.

Som eksempel på gevinsterne ved systemintegration mellem vogne og central viste Frogne værktøjer, der benyttes på centralen til effektiv kørselsplanlægning, trafikstyring og ressourceudnyttelse.

Mange taxicentraler og kørselskontorer benytter årsmødet til at diskutere teknologidreven effektivisering af persontransport med Frogne. Flere af Danmarks mest lønsomme centraler samarbejder med Frogne omkring daglig driftsoptimering gennem fleksibilitet og automatisering af booking- og administrative ydelser samt integration til en af markedets mest komplette og driftssikre persontransport løsninger.

Strategisk sparring omkring bestillings- og teknologiplatforme, outsourcing, udbud samt automatiseret telefoni er andre områder, hvor Frogne tilbyder et samarbejde med den omkostningsbevidste taxicentral.