Frogne deltager på NT Fagkonferense 2014

Også i år deltager Frogne på Norges Taxiforbunds fagkonference, som afholdes den 29 – 30 oktober på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika.

Frogne deltager sammen med samarbejdspartneren Taxi Transport Telemark (TTT). Frogne repræsenteres af Lars-Ingvar Johansson, norsk salgschef i Frogne og TTT af adm. Dir. Björn Johannesen.

- Vi vil gerne i dialog med taxiselskaber og vognmænd, som vil øge lønsomhed og effektiviteten i deres taxidrift. Vi kan i fællesskab tilbyde strategiske fordele gennem outsorcing-tjenester efter behov. Vores mål er at give besøgene et klart billede af synergieffekter og teknologiudbytte, siger Lars-Ingvar Johansson.

Taxi Transport Telemark driver fra Skien egen taxicentral og udbyder, i samarbejde med Frogne, tjenester inden for omstilling, IT, økonomi og administration til andre centraler.

TTT kan tilbyde alternativer til egne servere, soft- og hardware og samtidig garantere datakraft, fuld funktionalitet og stabil drift. Den teknologiske udvikling betyder, at vi kan tilbyde en række tjenester som optimerer driften, hvor den enkelte central kan opnå fuld funktionalitet uden at skulle foretage store investeringer selv, fortæller Björn Johannesen.

Du kan følge fagkonferencen på www.taxiforbundet.no