Frogne afholder kundearrangement i Helsinki

Finn Frogne A/S og Structab AB debatterer taxi teknologi den 15. juni i Helsinki med finske taxicentraler   

Teknologien bag taxidrift udvikler sig hastigt i disse år. Digitalisering af bestilling, koordinering, betaling og administration giver taxikunder flere valg og mere service samt åbner døre for helt nye forretningsmuligheder for taxi.

Flere større finske taxicentraler, herunder Helsingfors’ to store centraler, Lähitaksi og Helsinki Taksi samt Kymenlaakson Taksi, har som nogle af de første taget Frogne og Structab’s nye digitale taxameter- og call-center løsninger til sig.

”Med den interesse førende finske centraler har vist vores fremtidssikre løsninger, ser vi frem til at afholde et videns arrangement for interesserede centraler, med det formål at udbrede kendskabet til taxiteknologi på den digitale platform samt øge bevidstheden om og kendskabet til konsekvenser ved et liberaliseret taximarked. Ligesom på andre europæiske markeder debatteres liberalisering af taxi indgående i Finland, og Frogne og Structab kan bidrage med erfaringer fra bl.a. Sverige og Tyskland.  Denne viden og erfaring omkring teknologiløsninger til optimering af taxidrift under vekslende markedsforhold, vil vi naturligvis dele med finsk taxi”, siger Direktør i Finn Frogne A/S, Kaare Frogne.