Forretningskritisk viden om driften, dag for dag, time for time

Med Frognes komplette og integrerede værktøjer får ledelsen detaljeret viden om driften som beslutningsgrundlag for yderligere optimering af ressourcer.

Altid kortest mulige ventetid for kunden

Frognes Dispatch sikrer på én gang kortest mulig ventetid for kunden, optimerer flåderessourcer og fordeler ture efter jeres principper og prioriteringer.

Frogne udstiller på PERSONTRAFIK 2024 messen den 5. - 7. november i Göteborg.

PERSONTRAFIK 2024 finder sted hvert andet år og samler den skandinaviske persontransportbranche.
Messen arrangeres i samarbejde med Sveriges vigtigste brancheorganisationer, leverandører og branchemedier. Frogne udstiller sammen med Structab AB.

Islandske Hreyfill vælger Frogne WebBooking

Mangeårig Frogne kunde på Island, Reykjavik-baserede Hreyfill, som med 400 vogne er Islands største taxiselskab, har valgt Frognes WebBooking for at sikre enkel og kundevenlig internetbestilling af taxi.

Nå dine passagerer, når de sidder i vognen

I Frognes Mobility Booking app kan du sende servicemeddelelser og kampagnetilbud til dine passagerer, når de sidder i vognen.

Lad dine passagerer følge med, før, under og efter turen

I Frognes Mobility Booking app kan passagerer se chauffør- og vogninfo og følge med i turen på deres mobil.

Gør din mobilitetsvirksomhed mere konkurrencedygtig

Med Frognes brancheførende booking- og dispatch platform vil jeres mobilitet forblive konkurrencedygtig og på forkant med udviklingen.
Frognes komplette og integrerede platform vil stimulere automatisering, effektivitet, vækst og lønsomhed i jeres mobilitetsvirksomhed. Som den har gjort det i årtier for nogle af Nordens førende mobilitetsudbydere.


Forbliv forbundet, integreret, optimeret

Frognes fuldt integrerede booking- og dispatch platform giver jer alle de værktøjer, I har brug for til succesfuld drift af jeres taxi- eller busselskab i et konkurrencepræget mobilitetslandskab.
Glæd jeres passagerer med markedsledende bookingløsninger, match intelligent udbud og efterspørgsel med vores højt ydende dispatchmotor og tiltræk og fasthold chauffører med værktøjer til at optimere egen og vognmandsindtjeningen.

Platforme til al mobilitet

Med Frognes fuldt integrerede booking- og dispatch platform får I et grundlæggende system til at kunne drive taxi- eller busselskab med succes i et konkurrencepræget mobilitetslandskab.

Løsninger til al mobilitet

Med Frognes fuldt integrerede booking- og dispatch platform får I alle de løsninger og applikationer, I har brug for til at drive taxi- og busvirksomhed med succes i et konkurrencepræget mobilitetslandskab.

Udstyr til al mobilitet

Med Frognes fuldt integrerede taxametersystem får I det udstyr i vognen, I har brug for til at kunne drive persontransport med succes i et konkurrencepræget mobilitetslandskab.
 

Forbindelser til al mobilitet

Med Frognes fuldt integrerede, åbne API'er og sikre links får I systemkompatibilitet, til at kunne drive persontransport med succes i dagens konkurrenceprægede mobilitetslandskab.